Új szolgáltatásokkal bővült a pásztói autószerviz Részecskeszűrő (DPF) tisztítás Pásztó, Hatvan, Gyöngyös, Bátonyterenye, Salgótarján környékén

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOKKAL BŐVÜLT A PÁSZTÓI AUTÓSZERVÍZ

A támogatás mértéke: 61,085763%
Projekt befejezése: 2021.05.31.

Sikeres GINOP pályázatának köszönhetően a Milk-Szolg Kft. pásztói szervizben új szolgáltatásokkal várja az autósokat. 9 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatás segítségével a cég új berendezéseket vásárolt és energetikai felújítást hajtott végre szervizépületén.

A Milk-Szolg Kft. a „GINOP-1.2.8-20 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” felhívás keretében sikeres pályázatot nyújtott be azzal a céllal, hogy bővítse autószervízének szolgáltatásait. Ehhez a cég beszerzett egy DPF részecskeszűrő tisztítóállomást, egy diagnosztikai műszert és egy gépjárműemelő berendezést.

Az eddig többnyire gumiszervízként működő állomás ezt követően részecskeszűrő tisztítást, futóműbeállítást, műszaki vizsgára felkészítést és motorvezérlés diagnosztikát is vállal. A részecskeszűrő tisztító berendezésnek köszönhetően a Milk-Szolg Kft. a térségben egyedülálló szolgáltatást nyújt, aminek igénybevételéhez a környékbélieknek korábban jóval messzebb kellett utazni.

A támogatás segítségével a Pásztó, Akácfa út 6. alatt található szervízépület is részben megújult. A nyílászárócserét követően javult annak külső állapota, és a szerelők is jobb fényviszonyok között végezhetik munkájukat. A beruházásnak köszönhetően a cég hat munkahelyet tud megőrizni.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult beruházás 2021. július 30-án befejeződött. A projektről és a szolgáltatásokról bővebb információt az auto-szolg.hu hunlapon találhatnak az érdeklődők.

Auto-Szolg - Autó és Gumi Gyorsszerviz, Részecskeszűrő DPF tisztítás © 2021 - 2023 | Image license