Auto-Szolg Autó és Gumi Gyorsszerviz

Három beállásos, teljes körűen felújított és professzionális berendezésekkel ellátott szervizünkben, személy és kishaszon gépjárművek teljes körű szervizelését, műszaki vizsgára való felkészítését, motorvezérlés diagnosztikával, autógumik javításával és értékesítésével, futómű állítással valamint részecskeszűrők (DPF katalizátorok) hatékony gépi tisztításával várjuk leendő és meglévő ügyfeleinket.

Törekszünk arra, hogy a legjobb minőségben szolgáljuk ki Ügyfeleinket, hogy mindenki elégedetten távozzon a szolgáltatásunk igénybe vétele után. Ennek érdekében a szervizünket az igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztettük és jól képzett, tehetséges szakemberekkel maximálisan odafigyelnünk az egyedi igényekre, problémákra és minden esetben készséggel segítünk, szakszerű tanácsokkal látjuk el a gépjármű tulajdonosokat.

Elégedett és egyre bővülő ügyfélkörünk bizonyítja, hogy a dinamikusan fejlődő szolgáltatásainkhoz versenyképes árak tartoznak, és alapítási célkitűzéseink megvalósításában jó úton járunk, mert számunkra a legfontosabb, hogy Ön elégedetten távozzon autója átvétele után.

Reméljük, hogy felmerülő javítási,- karbantartási igényével megkeresi szervizünket, és megelőlegezett bizalmát meghálálva, biztos megoldást jelenthetünk Ön és autója számára egyaránt.

Az AUTO-SZOLG csapata

Márka független autószervizként szeretettel várjuk Kedves Ügyfeleinket Pásztón.

Részecskeszűrő - DPF tisztítás Pásztó, Hatvan, Gyöngyös, Bátonyterenye, Salgótarján környékén
dpf reszecskeszuro tisztitas paszto
autoszerviz gyöngyös
Auto-Szolg - Autó és Gumi Gyorsszerviz, Részecskeszűrő DPF tisztítás © 2021 - 2023 | Image license